Siste etappe👍

I dag skal jeg inn på kontoret å føre inn de siste sidene av del 1 i boken. Da er del 1 klar for redaktør. Det har vært en helvetes tøff drittjobb, men nå er den gjort, så langt. Det verste er over💪💪Nå bevilger jeg meg en ukes fri fra kontoret. Senere i dag drar jeg på eventyr et sted, utenfor fylkesgrensa. Da skal all stiv muskulatur løses opp av mang en god latter, og litt shopping. Når friperioden er over gyver jeg løs på del 2. Det tenker jeg ikke så mye på nå, for først skal denne målstreken krysses, og så skal det gledes sju dager til endes.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s