Solfest på en blåsbortdag😱

I går var det solfest hos Tove og John. Solen har nå kommet rundt,og treffer stueveggen igjen. I går var det meldt mye vind med orkan i kastene. Per Svein hadde advart snekkerne i nabohuset, og eieren av tomt nummer fem. Han holdt på å legge isopor på sålen fredag. Vi har sett før hvor galt det kan gå her ute ved havet. Sålen ble sikret etter alle kunstens regler, men vi så det lå noen svære pakker med isopor på tomta, som ikke var fullt så godt sikret. John hentet oss, og så skulle vi gå hjem.

Vi fikk også bestilt hotell til vi skal til Fornebu å høre Andrea Bocelli i april. Vi fikk også planlagt et par andre eventer i den forbindelse. Da vi gikk hjemover tenkte vi at det var jammen ikke så galt, der vi gikk med sterk medvind i ryggen. Da vi kom til havet kjente vi at joda det var ille. Da vi nærmet oss hjemme så vi svære isporpakker komme ut på hovedveien med retning Kileneset og byen. Vi fikk ringt på hos en nabo som ved hjelp av google fikk varslet eier, så han kunne komme ut å redde stumpene. Vi fikk reddet noen av pakkene før de ringte fra leiligheten, og sa at lokket til filtreringssystemet til bassenget hadde blåst opp. Per Svein fikk gjort litt øyeblikkelig livredning, for dette har vi ikke opplevd før. Reodor Felgen er alt i gang med å tenke ut en permanent løsning på problemet.

Måtte søndagen din bli just som du vil ha den🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s