Rettigheter tatt tilbake📚

Helt siden jeg begynte å skrive på bok nummer to, høsten 2016, har jeg visst at den skal gis ut på eget forlag. Jeg visste også da at en dag skulle jeg ta tilbake rettighetene for boken « Alle mot en». Det er familien og det nye forlaget som skal ha kontroll på familiehistorien fra nå av. Denne uken sendte jeg brev til CappelenDamm, og sa opp forlagsavtalen med dem.

Svaret kom fra CappelenDamm i går.

Når den boken jeg nå skriver går i trykken, begynner redaktøren og jeg å jobbe med «Alle mot en».

Vi skal redigere den, slik at den blir oppdatert på nytt lovverk, og aktivitetsplan. Det er snakk om en liten oppgradering, før den trykkes på nytt, og gis ut med nytt omslag, i mykbind. Enn så lenge blir den ikke å få tak i, men den forsvinner ikke for godt🤗Nå er vi klare for et helt nytt liv, og gønner på mot ei lys og god fremtid. Vi skaper vår egen vei📚

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s