Signert🖊

Denne uken har manageren min ordnet med banken, i forbindelse med forlagsvirksomheten. Det er mye papirarbeid som må ordnes før vi blir operative. Det er mange skjemaer som skal fylles ut, og vi svarer på tilnærmet de samme spørsmålene ørten ganger. I går fikk vi klarsignal fra banken, og en bunke dokumenter som skulle legges ved skjemaene som så ble sendt Brønnøysundsregisteret, av Kristoffer grunder🤗I går kveld var alt klart for signering i altinn, og alle fem fikk signert før leggetid. Nå signerer vel banken i dag, og så er det bare å vente på byråkratene🤗

Jeg hadde hviledag i går.

Jeg var innom Nille og kjøpte julepynt for 70% og det går opp på loftet for neste jul👍

Jeg fikk lest litt feelgood, sett TV og slappet av.

Jeg/vi holder på med prosjekt tøm fryseren. Det gir mange deilige middager, laget fra bunnen av. Bror Herleik kom på helstekt kylling med tilbehør, på mandag.

Jeg har fått orden på alle oppskrifter som lå og fløt. Nå står det to egenproduserte kokebøker i kokebokhyllen i kjøkkenkroken. En for all slags mat, og en for kaker og bakverk. Jeg er med andre ord godt i gang med vinterarbeidet. Jeg har også fått gjort ferdig en arbeidsbok for huset innvendig. Den inneholder viktige opplysninger om fargevalg og mye mer, interiør, ideer og tips for fremtiden. Nå skal jeg lage en for uteområdet. Det er kjekt med system på bruket😊

I dag er jeg tilbake på kontoret, og det har gjort godt med en dag hvor jeg har koblet av med helt andre ting😘Jeg håper du får en nydelig torsdag der ute i verden🌻

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s