Kviledag🤗

Da kom jeg i mål med det jeg skulle i går, og da var det bare å glede seg over at nå skulle jeg ikke tenke på skriving på noen timer. Nå var det klart for en luftlomme. Så i dag er jeg oppe for å trekke pusten, før jeg dykker ned igjen i morgen. Tove har varslet solfest til lørdag. Nå er dagen blitt betydelig lenger og lysere, det må vi feire sier hun. Da blir det sånn☀️

Livet i storfamilien er i full gang etter juleferien. Robert var og hentet seg ny brukt bil i går, den gamle sang på det aller siste verset. Kristoffer er i full gang med sluttspurten av matte og fysikk for ingeniører, samt jobb. Minsten er i gang med masteren, og jobber en dag i uken i Sparebanken Sør. Vi liker hverdager, sånn er det med den saken.

Måtte du få en flott onsdag der ute🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s