Stiftelsesmþtet👍

I gÄr var dagen kommet for stiftelsesmÞtet, til vÄrt familieforlag. VÊrgudene spilte pÄ lag, vÄren var innom pÄ visitt. Etter frokost dro vi pÄ tur, fÞr vi dro hjem og forberedte mÞtet.

Vi skulle starte mÞtet med middag, og bÄde pinnekjÞtt og foliebakt laks sto pÄ menyen i gÄr.

Etter middag ryddet vi bordet og satte i gang. Det er mye som skal fylles inn i papirene til altinn. NÄ gjenstÄr det bare et lite besÞk i banken i dag, sÄ fÄr vi et midlertidig organisasjonsnummer der, fÞr de nÞdvendige dokumenter sendes inn til altinn. Hvordan man starter opp et forlag, og alt det som mÄ tenkes pÄ i den forbindelse vil bli det fÞrste innlegget pÄ pod-casten vÄr. FÞrst mÄ vi komme i gang, Ä bli operative. Navnet pÄ forlaget er valgt, daglig leder, styreleder og nestleder likesÄ. Organisasjonsform er valgt, formÄlet satt, vedtekter spikret. Alt dette skal vi komme mer tilbake til i blogg og pod-cast. Vi kommer til Ä befinne oss pÄ flere sosiale plattformer i lÞpet av kort tid. Vi kommer ogsÄ tilbake til en mer utfÞrlig presentasjon av crewet mitt, om ikke sÄ lenge.

Barnebarna er en naturlig del av det hele. De kommer nok til Ă„ dokumentere en del etterhvert. Alle skal med💙vi ser frem til mye arbeid, forlagsfester og styremĂžter. Neste mĂžte er berammet til sĂžndag 27. februar. Da skal mange saker tas opp. Vi har fordelt en god del oppgaver fĂžr neste mĂžte. NĂ„ handler det om logo, webside, podcast og mye mer, som vi kommer tilbake til. ForelĂžpig satser vi pĂ„ utgivelser innen familien, men vi utelukker ikke at vi om tid og stunder ogsĂ„ kan gi ut andres bĂžker. First thing first. Alle gĂ„r vi med bĂžker i magen, til og med Robert snakker om at han kanskje pĂ„ sikt vil skrive sin historie, slik han opplevde den😍Vi gleder oss til nok et familieprosjekt, denne gangen av det kreative slaget📚

MĂ„tte du fĂ„ en super start pĂ„ uken👍👍👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s