Den siste kardinalen🦞

I går var det utrolig deilig med helg. Det var faktisk så deilig at det var dags å hente opp den siste kardianalen fra fryseren. Nå er fjorårets hummerfiske historie, men det kommer jo et nytt. Enn så lenge kan vi spise alt det andre gode havet har å by på🤗

Nå skal jeg grave frem en ny feelgood fra haugen. Det er bare det jeg orker å lese for tiden, men jeg leser👏👏👍

Nå gleder jeg meg til to dager med familie og venner. Jeg håper du får en alldeles nydelig helg🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s