På hue i vaskebøtta💪

Etter to dager med intens skriving hadde jeg en heller kvalm natt. Jeg våknet av at kvalmen kom i bølger, flere ganger den natten. Det jeg driver med nå er regelrett selvpining. Jeg var sjeleglad for fridag i går, selv om det var en date med vaskebøtta, støvsugeren og støvkosten. Det er jo kjønnsløst nøytralt, bare en smule kjedelig. Med musikk på høytaleren gikk det riktig så greit.

Så var det å forberede litt god middag til han som kom hjem fra Nordsjøen etter tre uker. Daniel og Benedicte kom også innom, de fikk også middag. Jeg er på vei ut av hiet igjen, men fortsetter på kontoret. I går regnet det nesten til solen skulle gå ned. Solen sto opp et par timer før den skulle legge seg. Det ble litt av en fargeeksplosjon da den gikk ned, i går også.

Med ønske om en god torsdag til alle og enhver🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s