Med naturen som energikilde💙

Den viktigste ladestasjonen jeg har, befinner seg ute. Naturen er helt gratis, og ligger der til fri benyttelse, nÄr det mÄtte passe. Selv er jeg ute sÄ og si hver eneste dag. Jeg kan vÊre sÄ uopplagt som bare den nÄr jeg legger ut pÄ tur, men jeg fÞler meg alltid mye bedre nÄr jeg er tilbake. Uansett hva slags vÊr det er, er det bare Ä komme seg ut. Jo verre vÊret er, desto bedre er det Ä komme inn. Jeg bor jo i Norge, og kan ikke la vÊret stoppe meg. Selv om det skjer nÄr jeg pakker meg inn lag for lag, og med sko med brodder pÄ, at jeg kunne Þnsket meg til varmere land, er det bare Ä komme seg ut.

De siste dagene har vi fÄtt en forsmak pÄ vÄren, tynnere klÊr, og sist, men ikke minst joggesko. Det er bare Ä nyte det, for fÞr jeg vet ordet av det kommer ustabile februar. Det gidder jeg ikke tenke pÄ nÄ, for hva er galt med nuet? Akkurat nÄ regner og blÄser det som bare den. Uansett vÊr og fÞreforhold skal jeg ut Ä kjenne pÄ elementene i dag ogsÄ.

MĂ„tte du fĂ„ en nydelig dag, uansett vĂŠr og fĂžreforholdđŸ€—

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s