Med pai pĂ„ menyenđŸ€—

I gÄr sto pai pÄ menyen. Jeg hadde tenkt pÄ det en stund, at jeg skulle fÄ brukt opp litt rester. Jeg hadde rester av alt mulig, og en paideig liggende pÄ fryseren. Jeg forvarmet ovnen til 200 grader, la deigen i en paiform og pakket den ut. Deretter tok jeg en gaffel og stakk smÄ hull i bunnen, fÞr jeg forstekte bunnen i ti minutter. Jeg hadde googlet meg frem til en oppskrift som jeg brukte som mal.

Mens den sto i ovnen freste jeg opp grÞnnsaker som skulle i. Det ble rene restefesten. Vi snakker rÞdlÞk, paprika, halvvissen vÄrlÞk, rester av brekkbÞnner, brokkoli og blomkÄl, og noen tomater som sang pÄ siste verset. Jeg hadde ogsÄ rester av ost og skinke jeg skulle bli kvitt.

Jeg lagde en blandig av fire egg og to dl med flĂžte, som jeg pisket, og krydret med salt og pepper, etter den mye omtalte slumpmetoden.

Deretter senket jeg temperaturen til 180 grader, og stekte paien i 30 minutter til. Det ble veldig god og smakfull middag i gĂ„r. Det blir lunsj i dag, og resten er fryst ned i dertil egnede lunsjporsjoner, som kan serveres med salat. Alldeles kjempegodt. Restepai anbefalesđŸ€—

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s