Boosterdose👍

I desember var det slik at man kunne gå på nettet for å bestille siste vaksinedose. Jeg tenkte å bestille, men da jeg kom inn fikk jeg bare opp at det ikke var mulig, siden jeg ikke hadde behandler. Det var over seks måneder siden jeg fikk dose to, så jeg skjønte ikke et pip. Jeg sendte melding til vaksinesenteret via helsenorge.Jeg hadde uansett ikke tenkt å ta den før i januar. For min timeplan var full før jul. Jeg fikk aldri svar på min henvendelse, men jeg tenkte som så: De kaller meg nok inn til slutt. Flere hadde det som jeg, de fikk opp samme melding. De fleste ringte og sto i kø, eller dro på drop-in. Jeg gadd verken stå i telefonkø eller drop-in. Jeg skjønte ikke hvorfor de ikke bare kalte oss inn på sms.

Han jeg bor sammen med er av den utålmodige sorten, her skal alt skje fort, helst i går. Han fikk boosterdosen før jul. Det er greit at han er utålmodig på egne vegne, men han får holde seg unna meg. For et mas han kan være. Nå reiste han ut i Nordsjøen i romjula, og da fikk han heldigvis andre ting å tenke på. I forrige uke sendte han et sakset innlegg fra FVN om at nå skulle de siste i min kohort kalles inn på sms, for vaksine uken etter. Det visste jeg vel, æ hadde sagt det te an mange ganger alt😱På fredag tikket den inn, og i går ble den satt.

I går gikk æ for Moderna, siden den beskytter best mot den siste varianten. Jeg har to pfizer fra før. Det gikk smakk smakk smakk fra æ stilte mæ i kø. Det er ikke noe å si på effektiviteten.

Jeg har bare en bivirkning, eller virkning, som jeg kaller det. Jeg er stiv i armen, men det blir jeg uansett vaksine. Jeg tok to paracet før jeg la meg, og sov godt. Nå er jeg straks klar for kontoret. Livet er ikke det verste man har🤗

Måtte du få en knakende god torsdag👍👍👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s