På an igjen📖🖋

Ny uke på kontoret er i full gang, fra i går. Jeg fikk skrevet inn resten av 2014 i går. I dag begynner jeg å sy sammen 2015, før jeg tar skrivepause i morgen. Etter skriveøktene avreagerer jeg med husarbeid og turer i skauen. I går var det kjøkkeninnredningen og kjøkkenbenkene som fikk seg en vask og rens. Det har regnet mye, og på sykkelstiene er det greit å gå nå. I skogen er det mye klinkeis, spesielt på innsiden av Kvernhusvannet. Jeg hadde på vinterskoene med vendbare pigger, og jeg hadde piggene ut, kan man vel si.

Det skal regne godt på starten av dagen her, og da håper jeg klinkeisen snart forsvinner. Varmegradene skal også stige her, så det er i alle fall håp om mindre glatte tider.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s