Langenes sett fra lufta🤗

I november ble vi intervjuet for en boligreportasje, for Hellvik hus. Planen var at den skulle sitatsjekkes før jul, men det har tatt litt lenger tid enn tenkt. Slik er jo livet i blant. Vi har fått et stort utvalg bilder som vi kan bruke privat. Vi kommer til å vente med det til reportasjen er ute på nettet. Vi fikk imidlertid også en del dronebilder vi kunne bruke. De fleste ble tatt samme dag som intervjuet foregikk. Dagen etter var været strålende så journalisten, som også er fotograf, tok turen til Langenes for enda flere dronebilder. I dag tenkte jeg å vise bildene fra dag 1 her i bloggen. Fotografen er Ivar Vasstveit.

I dag ryker julen ut her i Casa Amore. Nå er jeg klar for et nytt år med mange gode opplevelser. Jeg håper den første søndagen i det nye året blir riktig god for deg som leser😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s