Happy new year🎉🥂

Da har vi passert grensen for 2022. Jeg ligger her på senga, og reflekterer over året som har gått. Det har vært et annerledes år, vi har forflyttet oss til helt nye, fantastiske kulisser, som gjør oss godt. Vi har i løpet av året fått tid til å reflektere over årene som har gått, det vi har erfart, og det vi har lært. Jeg har kommet til et sted hvor jeg ser en tydelig rød tråd som går gjennom mitt eget liv, men også storfamiliens liv. Vi befinner oss på et helt annet sted, også mentalt, enn vi gjorde for bare fem år siden. Jeg synes alltid det er godt å legge et år bak meg, og gi slipp på alt som ikke var bra, ta meg det som jeg ønsker videre, å sette fart mot et nytt år, med nye drømmer og blanke ark.

I året som kommer blir det store endringer, og det kjenner jeg på vannet mitt( som min gamle mor ville sagt det). Jeg har i løpet av året fått en større klarhet i hva jeg ønsker videre. Jeg har kommet til et punkt hvor jeg forstår at jeg må gi større rom for meg selv. Slagplanen er klar, det har skjedd store endringer på innsiden, som i løpet av det neste året vil bli synlige, også på yttersiden. Både familien min og jeg er i ferd med en kursendring, og vårt engasjement for mobbesaken vil få et helt annet uttrykk. Det vil være til det beste for oss som familie, men også for omverdenen. Dette vil bli mer og mer tydelig ettersom dager, uker og måneder går. Hver og en i vår lille familie er full av kraft og styrke. Når vi slår oss sammen og bruker denne kraften, den enkeltes kunnskap og erfaringer, kan store ting skje. Da blir vi et kraftsenter for oss selv, hverandre og andre. Det blir et spennende år.

Helgen skal brukes til turgåing, stille refleksjon, julen skal ryddes ut, og jeg skal tune meg inn på et nytt år, og en ny kurs. I dag blir det etterhvert koldtbordfrokost med gode venner, det er ingenting som haster🤗 Så håper jeg du får en flott helg der du kan starte med å stake ut kursen for et godt nytt år😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s