Forberedelser til forlagsvirksomhet📚

I går var jeg tilbake på kontoret. Klokka seks om morgenen var jeg i gang. Jeg jobber best før andre folk har tenkt tanken på å begynne å jobbe. Denne uken handler det om forberedelser til stiftelsesmøtet 23. januar.

Den fås gratis på http://www.bokarbeid.no. Du må betale frakten, men det er alt. Både boken og linken er en gullgruve av informasjon, for den som ønsker å starte et forlag. Det kan gjøres veldig enkelt, eller mer avansert, slik vi velger å gjøre det. Vi tenker langsiktig, har store hårete mål, og mange delmål. Jeg har skrevet er resyme av boken som jeg legger inn på PC nå. Jeg blir ferdig i dag, og sender det til crewet mitt, med aktuelle lenker. Jeg har også gjort litt annen research som skal legges inn i dokumentet.

Det skjer mye under overflaten i familien nå, men det gjør det alltid. Bloggen vil komme med oppdateringer når tiden er inne. Da vil det også komme presentasjoner av mitt crew. Som famlie er vi nå kommet til et sted hvor vi velger å fokusere på å ha det gøy, samtidig som vi gjør noe kreativt. Dette er noe vi gleder oss til. Det blir mye arbeid, men vi er mange til å dele på det. Vi er en prosjektfamilie som setter oss store mål, om det handler om mobbing, utbygging eller bøker og forlagsarbeid. Vi liker ikke sitte for lenge med hendene i fanget. Det er dog viktig med avslapning, og tid til å kjede seg. Da kan vi lytte innover å se hva som rører seg der. Da begynner ideene å boble, for ikke å si boble over.

Vi kommer til å bruke bloggen, hjemmesiden( når den er oppe og går) og ulike sosiale plattformer, så de som ønsker kan følge oss på reisen. I dag skal jeg bli ferdig på kontoret, både med forberedelser, og rydding i arkivirvarret. Nå skal det sorteres i ulike prosjekter, i ulike permer, før skrivearbeidet fortsetter på mandag🤗Stay tuned😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s