En strek i tegninga🤗

Onsdag ettermiddag, mens jeg sto på kjøkkenet og lagde taco til barnebarna, så jeg at en bil stoppet ved postkassestativet, og leverte noe i en av kassene. Før bilen rygget ned veien mot oss og kjørte videre ut av byggefeltet. Siden det bare var vår postkasse og de i leilighetens som hang på stativet, måtte jeg ut å sjekke hva dette var. I kassen lå en konvulutt/ gave, og stor var overraselsen da jeg skjønte hvem avsenderen var, for da skjønte jeg virkelig ingenting.

Gaven var fra Håkon Hellvik. Relasjonen vi har til han, er at vi var naboer i Årosskogen, i mange år, så vi var på hils. Senere skulle hans yngste datter havne i klasse med vår eldste sønn. Nå var det lenge siden vi hadde hatt noe med hverandre å gjøre i skolesammeneng, ungene våre fylte 33 år dette året. Mens vi fortsatt bodde i Åros og Håkon og fruen hadde flyttet til Konvalldalen, hendte det at vi traff hverandre langs veien. Og da snakket vi en del om galskapen på rådhuset, og vi hadde samme syn på saken. Da vi skulle bygge hus her på Langenes inngikk vi en avtale med Hellvik hus, og møttes der i diverse møter. Vi har vært venner på FB noen år, men denne gaven kom ut av det blå.

Det går bokstavlig talt en rød tråd gjennom hele boken. Jeg elsker alt som ikke er A4, og denne boken er virkelig ikke det. Vi leste begge ut boken samme kveld, og sa: sånn kan man også lage bok.Her var det mange tegninger, morsomme tanker, men også alvorsord. Boken er bare laget for å gis bort. 111 eksemplarer er trykket, forfatteren beholder en selv, og gir bort resten. Heldigvis har han gitt en til Tangvall bibliotek. Den eneste måten du kan få lest denne boken er å få den, låne den eller stjele den. Du får ikke kjøpt den. En side i boken er viet til de som har fått den. Inne i hvert eksemplar står det hvorfor man har fått den. Vi nevnes som forfatterkollega og huskunde på Langenes. Den beste setningen på siden går som følger: en ekssvigersønn som skusla bort vinnerloddet🤗

Tre sider handler om en drøm om å bygge en pyramide, med flere tegninger.

Her skriver han at Karl Petter kan være byggleder. Jeg har et annet forslag. Karl Petter skulle vært vår byggleder også. Da han så tegningene på huset satte han seg på bakbena. Det var altfor mange kroker og vinkler, og for ikke å nevne det fjaset av en vennebenk🤣🤣🤣 Vi endte opp med Vibekke som byggleder, og hun klarte brasene som bare den. Jeg tror ikke Karl Petter er så hyppen på å bygge en pyramide heller. Gå for Vibekke du, henne kan vi varmt anbefale.

Per Svein ble skikkelig inspirert av dorullkunsten din..

Bøker som inspirerer og får folk til å le så de griner, samtidig som de maner til ettertanke, er og blir gode bøker, uansett kvalitet.

Det viktigste budskapet står på side 67.

Håkon og jeg deler samme bursdag også. Selv synes jeg valget av dag ikke er den beste. Inneklemt blant flere store fester ligger den der, tredje juledag, eller tre dager etter Jesus, men sånn ble det jo bare. Tusen takk for en overraskende julegave, og gratulerer så mye med dagen. Måtte den bli helt fantastisk🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s