Selveste julekvelden💙

Vi startet dagen stille og rolig. Barnebarna er kommet i sovealderen, og de krever lite og ingenting tidlig pÄ dagen. Jhonny ba om vekking for Ä bli med til Tangvall og kirkegÄrden. Per Svein har hatt vinnerlykka i Är. FÞrst vant han fire champagneglass pÄ Rolf Elektros julekalender, deretter en pose godis pÄ Ekofisks julekalender, og til sist sÄ vant han jammen meg en julebukett pÄ Kiwi Tangvall, til mor. Den ble hentet i gÄr morges og noen fÄ Êrend ble gjort, fÞr vi dro pÄ kirkegÄrden.

Jhonny tente lys pÄ gravene til sine oldeforeldre. Mammas og svigers sin grav. Vi var ogsÄ innom Petters grav. Der var det pyntet til jul.

Mens vi forberedte julemiddagen tok andre sitt Ă„rlige julebad i HĂžllen.

Juletregang, pakker og riskrem, i den rekkefÞlgen. Og siden vi glemte Ä legge oppi mandelen som lÄ klar, og ikke fant ut av det fÞr riskremen var spist opp, ble det mandelgave pÄ de to yngste, og en god latter pÄ alle. Gavene falt i smak hos alle, bÄde store og smÄ. Og snipp snapp snute sÄ var julaften 2021 historie. NÄ kommer det vi besteforeldre liker veldig godt. Late romjulsdager, som skal nytes fÞr far i huset reiser ut i NordsjÞen igjen midt i uken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s