Selveste julekvelden💙

Vi startet dagen stille og rolig. Barnebarna er kommet i sovealderen, og de krever lite og ingenting tidlig på dagen. Jhonny ba om vekking for å bli med til Tangvall og kirkegården. Per Svein har hatt vinnerlykka i år. Først vant han fire champagneglass på Rolf Elektros julekalender, deretter en pose godis på Ekofisks julekalender, og til sist så vant han jammen meg en julebukett på Kiwi Tangvall, til mor. Den ble hentet i går morges og noen få ærend ble gjort, før vi dro på kirkegården.

Jhonny tente lys på gravene til sine oldeforeldre. Mammas og svigers sin grav. Vi var også innom Petters grav. Der var det pyntet til jul.

Mens vi forberedte julemiddagen tok andre sitt årlige julebad i Høllen.

Juletregang, pakker og riskrem, i den rekkefølgen. Og siden vi glemte å legge oppi mandelen som lå klar, og ikke fant ut av det før riskremen var spist opp, ble det mandelgave på de to yngste, og en god latter på alle. Gavene falt i smak hos alle, både store og små. Og snipp snapp snute så var julaften 2021 historie. Nå kommer det vi besteforeldre liker veldig godt. Late romjulsdager, som skal nytes før far i huset reiser ut i Nordsjøen igjen midt i uken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s