Luke nummer 20: Årets julekort💙

Da er vi kommet til årets julekort fra Casa Amore💙Året har vært fullt av arbeid og opplevelser. Vi har kommet oss i orden, i alle deler av huset, alt er i drift, og brukes som tenkt. Vi har hatt store prosjekter gående utenfor huset, hele året. Levegger og hjertedør er kommet på plass, tomta er opparbeidet, gressplen og frukttrær er også kommet på plass. Basseng med platting var på plass i mai, og ble flittig brukt, for vi hadde tidenes drømmesommer, her på Kilenestangen. Utebod med to rom, et til oss, og et til leiligheten, sto klar i sommer. Utestuen var ferdig i november. I februar flyttet våre første leieboere inn i leiligheten. Det har gått veldig bra. Neste år starter vi på prosjekt: den italienske hagen.

Båthavna er kommet på plass, og den ble et smykke på vannet her. Den er det mange som kan glede seg over nå. Per Svein er fortsatt i Nordsjøen, og i år feirer han sin første julaften i Casa Amore, i romjulen bærer det ut i havet igjen. På mitt kontor skrives det mye på ulike prosjekter. Neste år vil vi se resultater av flere av dem. Per Svein fylte 60 år i november, og er blitt behørig feiret, det er ikke sikker vi er ferdig enda🤗

Eldstemann tar nå matte og fysikk for ingeniører, samtidig som han har oppdrag for UIA Nyskapning. Det skal bli artig å følge ham de neste årene.Han har sammen med sin lille famile flyttet nærmere UIA det siste året, og alle tre ser ut til å trives der. I april åpnet vi en skolemiljøsak for vårt yngste barnebarn. Saken hadde Statsforvalterpotensiale. Vi har imidlertid lært at der flytter de bare papirer, mens sakene vokser ut av sine proporsjoner. Vi valgte å gå all in sammen med foreldrene, å bruke vår kompetanse på å hjelpe skolen. Vi snakket om forebygging, å møte barns følelser, sårbare barn, triggere, overførte eksempler fra saken til de voksnes arbeidsmiljø, og kom med forslag til gode tiltak som virker. I løpet av relativt kort tid, i mobbemålestokk, kunne saken legges død, ved hjelp av enkle og effektive tiltak. Nå håper vi denne lærdommen kommer flere barn til gode. For det viste seg at det umulige var mulig enda en gang. Det handler bare om å handle på det du vet, å sette inn tiltak der. Barnebarnet vårt stortrives på skolen igjen💙

Robert har fått jobb som sosionom og erfaringskonsulent, i God start, på avdeling for livsmestring, i Kristiasand kommune. Vi satser på at det på grunn av pandemien bevilges flere penger til psykisk helse, slik at flere får den hjelpen de trenger. Jhonny og Pandora går i 7 og 6 klasse i storskolen og trives. Til våren blir Jhonny tenåring. Begge har vokst meg over hodet, hvilket ikke er så vanskelig. Alle tre skal feire jul her i Casaen i år.

Daniel er inne i siste fase av sine studier. Bare masteroppgaven gjenstår,før han er ferdig som siviløkonom. Han har også fått engasjement hos Sparebanken Sør, der han jobber i deres anti- hvitvaskings- avdeling. Benedicte jobber fortsatt som bioingeniør på Sørlandet sykehus, i byen, og der er det travle tider. De trives fortsatt godt på ranchen og har mange planer for fremtiden.

Reiser har det ikke vært så mye av de siste årene, men i år fikk vi oss en helt fantastisk tur til Italia. Vi håper på flere reiser i årene som kommer. Vi elsker å reise. Vi ser frem mot et spennende nyttår for hele familien, men før det skal vi feire både jul og nyttår🤗

Jeg vil med dette ønske alle FBvenner en riktig god jul, og et fantastisk godt nytt år. Ta vare på hverandre💙

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s