Luke nummer 15: å gå dagslyset i møte🤗

I går hadde jeg time til stoffskiftekontroll, i otta. Jeg tok bussen til Tangvall for så å gå hjem, og møte dagslyset på vei hjem.

Jeg var den eneste på venterommet så tidlig, og det er helt innafor i disse ulvetider. Etter ti minutter var jeg ute igjen.

Så bar det rett i dusjen, og inn på kontoret. Jeg har effektive dager på kontoret hver dag, men gårsdagen tok kaka. Jeg tror jeg må starte dagen med å gå mot lyset mye oftere, for da får jeg en skikkelig boost. Det er nesten så jeg ikke har lyst til å ta juleferie, men onsdag ettermiddag stenger æ av, og åpner igjen den 29. desember. Innimellom der er det familietid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s