Luke nummer ti: Tre nøtter for Askepott👑

En av de fineste familietradisjonene vi har er at vi tar en kinokveld med barn, svigerbarn og barnebarn før jul. Vi avslutter kvelden med et besøk på McDonalds. Selv med strenge koronatiltak gikk det veldig greit, siden vi er en kohort. Vi fikk nesten dobbelt så mange sitteplasser enn det vi hadde bestilt.

Og filmen innfridde. Jhonny og Amilia hadde sett den før, med hver sin mamma. Det betydde ingenting, for denne kan man trygt se flere ganger. Jeg lurte på om den kunne matche den ikoniske filmen fra Tjekkia, og jeg synes den overgikk den. Og det var gledelig å se😍

Vi kjørte Pandora til mamma, og tok med oss Jhonny hjem. Han blir med oss til Lista for å hente hjem pinnekjøttet, i dag. Da er julemiddagen sikret🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s