Luke sju: en liten engel til oss kom😍

Tirsdag kveld, etter Daniels begravelse, la Gerd Lill ut dette bildet hun hadde malt💛

Littt senere sa Per Svein, jeg har kjøpt den til deg. Den passer perfekt til kontoret ditt. Det blir jul og bursdagspresang. Det der har vi slutta med sa jeg. Ikke i år sa han. Vi gir til runde dager, ellers reiser vi på tur, eller bruker penger på opplevelser. Utenom runde dager da. Jeg har ikke rund dag. Det hadde gemalen, så han fikk varmesøkende kamera. Det hadde han ønsket seg en stund. Det ble også testet på festen lørdag.

Ikke nok med at engelen kom på plass. Jeg fikk meg en luftetur også👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s