Femte luke: søndagsfred🤗

Etter ei travel uke var det deilig med litt søndagsfred. Vi fikk orden på huset etter festen, og sett litt på TV. Det var mye mat igjen, selv om ungene hadde fått med seg det de ville hjem. Vi trengte derfor ikke lage noe mat i går, for alt sto klart på serveringsklare fat.

Vi fikk hentet julekaker vi hadde bestilt, de skulle rett i fryseren. Og vi fikk levert gjenglemte ting. Vi var også innom Lillian med et fat med snitter. Og så sank vi sammen i godstol og på sofa. Jeg la meg grytidlig og sov i ti timer, hvilket var helt fantastisk💙

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s