Femte luke: sĂžndagsfredđŸ€—

Etter ei travel uke var det deilig med litt sÞndagsfred. Vi fikk orden pÄ huset etter festen, og sett litt pÄ TV. Det var mye mat igjen, selv om ungene hadde fÄtt med seg det de ville hjem. Vi trengte derfor ikke lage noe mat i gÄr, for alt sto klart pÄ serveringsklare fat.

Vi fikk hentet julekaker vi hadde bestilt, de skulle rett i fryseren. Og vi fikk levert gjenglemte ting. Vi var ogsĂ„ innom Lillian med et fat med snitter. Og sĂ„ sank vi sammen i godstol og pĂ„ sofa. Jeg la meg grytidlig og sov i ti timer, hvilket var helt fantastisk💙

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s