Vinterlandskap❄️

Vi har fått et dryss med snø her på Sørlandet. Nå må jeg pakke meg inn i tjukke klær, hansker og vintersko, når jeg skal ut på min daglige tur. Glatt er det også, så jeg må se hvor jeg setter bena mine. Det er dette jeg liker dårligst med vinter og snø. Ute derimot, der er det postkortvakkert, og barnebarna digger det, og er det noe jeg virkelig unner dem, så er det denne gleden. Her på Sørlandet blir snøen sjelden liggende mange dager av gangen, før regnet og slapset kommer, men enn så lenge, gleder jeg meg over de som gleder seg, siden æ sjøl ikke lier det no særlig. Så jeg leter etter de skjulte velsignelsene, og glade barnebarn er den beste bivirkningen av snø.

Før jeg tok en testopp hos Tove i Årosskogen, og så hjem igjen. Da var det begynt å blåse opp, og da var det godt å komme inn i stua igjen🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s