Innesysler🍂

Vi er inne i den kjipeste måneden jeg vet om. November er skikkelig mørketid. Det hjelper når desember kommer, med lysfest og morsomme aktiviteter med familie og venner. Og etter solsnu går vi igjen den rette veien, mot lyset og varmen. Det gjelder å gjøre det beste ut av november. Heldigvis har jeg et kontor hvor solen alltid skinner☀️

Hver dag sørger jeg for halvannen time ute i dagslys. Da er det ut på tur for å samle lys, krefter og D- vitaminer.

Det er godt med alt som er gjort, og det gjør seg ikke selv.

Det gjorde også Daniel. Han holder på med forberedelser til masteroppgaven. Siden jeg også har skrevet en masteroppgave, har vi mye å snakke om. Det skal bli artig å følge ham helt inn til målstreken, men også etterpå🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s