Avreise🤗

I går var det avreisedag igjen. Gemalen fikk trukket teiner før lyset var på plass. Fire hummer var det i teinene i går. To gikk uti igjen, og de kom hjem med en hver🦞På fryseren ligger det nå flere delikatesser for julemåneden. Handover ble unnagjort fra morgensiden, og alt hjemme ble klargjort før avreise. Vi fikk til og med unna en del julegaver, både fra butikk og nett. Vi er nesten i mål.

Denne gangen kommer han hjem to dager før vanlig tid, han får tilbake to dager han sto over for en kollega, forrige tur. Det er fint på juleturen hjem. Nå går vi inn i oljebobla og i skrivebobla. Jeg kommer til å være svært lite sosial. Nå er det tid for å gå i hi, å konsentrere seg om en ting. Desember kommer til å bli en veldig sosial måned, vi tar alt igjen da. Kalenderen er fylt opp med gledelige opplevelser hele desember. Når han kommer hjem får jeg hjem en 60åring. Det skal feires på den måten han ønsker seg🤗Enn så lenge går jeg i hi, og det ser jeg også frem til💙

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s