Å ta kontroll på familiehistorien💙

I går hadde Kristoffer, Robert, Daniel, Per Svein og jeg oppstartsmøte, før vi i januar skal ha et stiftelsesmøte, for oppstart av et forlag. Før møtet fulgte vi mammas gode råd; uten mat og drikke duger helten ikke👍

I går fikk vi diskutert gjennom det vi trengte før stiftelsesmøtet. Organisasjonsform, navn, egenkapital, fordeling av eierandeler, og mye mer. Vi er en prosjektfamilie, med mye, og ulik kompetanse. Vi jobber ræva av oss for å nå våre mål, om det handler om mobbing, Langenesprosjektet, utdannelse, Ripple aerospace, eller hva det nå måtte være. Vi går all in, og nå skal vi gjøre det sammen. Vi er en over gjennomsnittlig bokglad famile. Så dette er en naturlig utvikling for oss. Nå skal den dritten vi har stått i gjøres om til gull, vi går for alkymi.

Etter stiftelsen i januar vil det komme både hjemmeside, fb- side, instagramkonto og podcast fra oss. Da kan alle som vil, følge oss på veien mot våre mål. Vi har som vanlig satt oss store hårete mål, da kommer vi lengst, det er vår erfaring fra livet, så langt. Bloggen min vil også følge familieeventyret. Og etterhvert vil det i bloggen og på andre plattformer komme en presentasjon av mitt fantastiske crew💙

Enn så lenge skal prosjekt anneks innredes, vi skal gjøre hus og tomt vinterklart, julegaver skal i boks, førjulstid/ jule og nyttårsfeiring skal gjenomføres, for ikke å snakke om litt lading av batterier før alt kommer i gang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s