Boligreportasje🏠

I gÄr hadde vi besÞk av kommunikasjonsansvarlig hos Hellvik hus. Journalisten som ogsÄ var fotograf troppet opp med haugevis av utstyr. Her skulle det lages videointervjuer, videovisning, fotografier og dronebilder. Seansen tok drÞye tre timer, men da var vi ogsÄ kommet i mÄl.

Vi kommer til Ă„ fĂ„ alle bildene, og kan bruke dem slik vi vil. Vi har allerede mottatt flere fantastiske dronebilder. Tonen var hyggelig, og det ble mye latter. Vi gleder oss til resultatet, og kommer tilbake med mer, nĂ„r alt er klart👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s