Mange baller i luftađŸ€—

Vi har mange baller i lufta for tiden. Forrige uke ble det mye barnebarnpass, hunde og kaninpass. I tillegg skulle det handles inn listverk, mÞbler, kjÞkkeninnredning med mere, til annekset, som ble helt ferdig i gÄr. NÄ skal det vaskes og mÞbleres.

I tillegg til dette, og det vanlige livet, har vi sagt ja til en boligreportasje med Hellvik hus senere i dag. SÄ da har helga gÄtt med til det ogsÄ. Jeg mÄtte ta ei kontorÞkt i helga ogsÄ, for Ä komme i hakk. Mens jeg sitter og skriver nÄ sier gemalen at elgkjÞttet kommer i ettermiddag. SÄ da er det ogsÄ snart i boks.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s