EttĂ„rsbefaring🏠

I gÄr hadde vi ettÄrsbefaring med byggleder. Det var ikke mye Ä sette fingeren pÄ, utenom taket ute. Feil er blitt rettet opp etterhvert. NÄ gjenstÄr taket. Avvviket ble meldt med en gang taket var sveiset i front. Der er det noen ganske store bobler som er lett synlig for oss og andre. Boblene blir kommentert bÄde av naboer, og folk som kommer pÄ besÞk. SÄ det vil vi ikke ha. Ellers er alt pÄ stell nÄ.

Vi bruker vi litt tid hver dag for Ă„ handle inn det siste,for Ă„ ferdigstile annekset, bĂ„de utenfor og inne. Det skal legges steinheller rundt bua og annekset. Og det skal fores ut et par vinduer, og settes opp noen lister i annekset. Alt av mĂžbler og stĂŠsj er nĂ„ pĂ„ plass . Vi kal ordne med en liten kjĂžkkenkrok og de siste steinhellene, i dag. Det skal bli godt Ă„ fĂ„ tatt det i bruk. đŸ€—

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s