Fadderskap i postenđŸ€—

Da vi planla bygging og uteomrÄdet her ved Kilenestangen, var livbÞye noe som sto pÄ Þnskelisten vÄr. I vÄr sÞkte Per Svein Tryg forsikring om vi kunne bli livbÞyefaddere, Ä fÄ tilsendt en livbÞye til brygga her. Det fikk han go for, men det varte og rakk, og ingen livbÞye dukket opp. Da sendte han en purremail. I gÄr kom livbÞyen pÄ plass i garasjen. NÄr far i huset kommer hjem nÄ, satser jeg pÄ at den kommer pÄ plass.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s