Fadderskap i posten🤗

Da vi planla bygging og uteområdet her ved Kilenestangen, var livbøye noe som sto på ønskelisten vår. I vår søkte Per Svein Tryg forsikring om vi kunne bli livbøyefaddere, å få tilsendt en livbøye til brygga her. Det fikk han go for, men det varte og rakk, og ingen livbøye dukket opp. Da sendte han en purremail. I går kom livbøyen på plass i garasjen. Når far i huset kommer hjem nå, satser jeg på at den kommer på plass.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s