Ei veldig bra uke på kontoret👍

Jeg er godt i gang nå, selv med dataproblemer og forsinkelser i starten av uken. Mandag lå jeg foran skjema, og for fortsatt å gjøre det ble det møøøøe skriving på onsdag. Jeg er inne i den verste delen av manus, den personlige, og korteste delen. Jeg har spart det verste til slutt. Det gjorde jeg med den forrige boken også, og det var lurt. Jeg holder på å legge inn dagboknotater nå, og går rundt kvalm 24 timer i døgnet. Akkurat slik var det forrige gang også, sommeren 2014 holdt jeg på å bukke under i kvalme og brekninger. Det var så ille rett før bokutgivelsen at redaktøren måtte gå inn å skrive ferdig, mens jeg dikterte henne over telefonen.

Nå er jeg der igjen, men denne gangen vet jeg at det kommer til å gå helt greit. Når jeg bare får gjort meg ferdig. Jeg har imidlertid lært meg noen triks. Jeg skriver det verste mens jeg er alene hjemme, det vil si når Per Svein er i Nordsjøen. Da går jeg i hi, og gjør bare det som passer meg best til enhver tid. Jeg tar ikke hensyn til andre enn meg selv. Forrige gang la jeg ned facebooksiden min i seks uker for å klare å skrive den personlige delen. Det kommer jeg ikke til å gjøre nå. Jeg er evig takknemlig for at jeg har kontoret utenfor hovedhuset nå, og ikke ved spisestuebordet.

Jeg går lange turer hver dag, for å lufte hjernen, og helgene tar jeg fri. Jeg benytter meg av reiki, mye vann og fargeterapi, og er takknemlig for alle verktøyene jeg har for å komme meg igjennom. Jeg klapper meg selv på skulderen ofte, og er glad jeg er god på å tåle og stå i ubehag. Så vet jeg at det vil gå over. Situasjonen i familien er også en helt annen nå, enn da jeg skrev «Alle mot en». Da jeg var ferdig med den, hadde jeg skrevet ut all gørra, og var ferdig med mobbehistorien. Og det beste av alt var at det ble slik for resten av familien også.

Nå er det helg, og det skal lades. Utenom Frk.Lyng er det tur og sofa som gjelder for meg. Jeg bruker mine fargerike kjoler for å holde humør og arbeidsmoral oppe.

Dette skjer rett som det skvetter, min egen fargeterapi hjelper på flere enn meg selv. Det er jo en hyggelig bivirkning💚

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s