Når datahjelpen er nærmest👍

I går da jeg skulle sette meg ned på kontoret for å skrive, oppdaget jeg at manuset var noen sider mindre enn dagen før. Og da jeg skulle inn å se var alt jeg hadde skrevet dagen i forveien borte vekk. Jeg fant ut at den hadde sluttet å lagre automatisk, den ville heller ikke slås på, og da jeg forsøkte å lagre noe jeg hadde skrevet i dokumentet manuelt ble det ikke lagret. Da jeg sjekket andre dokumenter var det helt i orden der. Da jeg trykket videre for å finne ut mer, begynte maskinen å gi meg instrukser om ting jeg hadde fjernet, som den ikke mente skulle fjernes, og andre ting som den også mente var i strid med det ene eller andre, da lurte jeg på om det var kommet en kunstig intelligens inn i maskinen og i manus. For selv om dagboknotatene som ble lagt inn var logisk for meg, var det åpenbart at herr PC var uenig.

Så jeg meldte min yngste sønn ,som skulle komme rett etter jobb å fikse det for meg. Akkurat da meldte min gode venninne Monika om jeg ville møte henne til lunsj samme dag, helt perfekt. Jeg fikk gjort unna noen ærend før jeg traff henne.

Vel hjemme igjen fikk jeg tatt meg en god labbetur i skauen, og en dusj, før minstemann kom. Han fikk i seg middag, før vi gikk inn i kontordelen. Han fikk fikset opp i galskapen , så nå skal det virke. Begynner den å kødde det til for meg igjen har han satt mer inn i plan A, B og C, så jeg ikke skal miste skrivetid. Alt jeg skrev på mandag er borte vekk, vi fikk reddet notatene ut av den grønne søpla, og så er det på an igjen i dag, med å ta igjen mandagen og tirsdagen, men det skal gå bra🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s