Et år i Casa Amore💙

I går var det et år siden vi begynte innflyttingen i Casa Amore, og for et år det har vært. Møblene fikk komme inn først og et par dager etter kom tillatelsen for oss tii å flytte inn. Det har vært et travelt og arbeidssomt år. Over 31 år av vårt liv skulle pakkes ut, og plasseres i Casaen. Innvielsesfesten er utsatt til Juni neste år, grunnet korona. Pandoras bursdag var den første feiringen her i huset. Og siden har det gått slag i slag med bursdager, jul og nyttårsfeiring, samefolkets dag, 17. mai, midtsommer med mere. Vi har jobbet oss gjennom sommeren for å bli ferdig utendørs. Den italienske hagen, som kommer neste år, blir siste store prosjekt. Etter det blir det småpusling og moro.

Forrige vinter er den beste vinteren vi har hatt, her i casaen får vi inn alt lys, så lenge det er lyst. Huset er perfekt for gjester, venner og familiebesøk. Vi har hatt tidenes drømmesommer her ved havet, med sol, sol og enda mer sol. Kontordelen min fungerer perfekt, og det samme gjør garasje- og kontordelen til gemalen. Huset er skreddersydd til oss, og det merkes hver eneste dag. Det er mye bedre å bo her ute, enn det vi kunne forestilt oss. Det er stille og fredelig her i huset, og det merker også våre gjester. Dette huset gjør noe med oss, og alle som kommer hit. Det første året har vært arbeidssomt, men vi ønsker å gjøre oss helt ferdig. Vi vil ikke holde på i årevis med det, nå vil vi nyte fruktene av den svære jobben vi har gjort. Dette har vært et stort prosjekt, men det har vært gøy å skape dette sammen. Drømmen har gått i oppfyllelse, og vi er evig takknemligr for det😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s