Å hente seg inn i naturen😍

Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten naturen. Det er på mine daglige turer jeg henter meg inn igjen. Det er i skauen jeg legger igjen frustrasjon, sinne og negativitet. Jeg føler meg alltid bedre etter en tur ute i naturen. Naturen er også en god problemløser, når tankene får luftet seg litt, kommer gjerne svarene og løsningene også. Akkurat nå skifter naturen farge fra sommer til høst. Høsten overtar mer og mer for hver dag som går, men det er fortsatt farger i naturen.

Om ikke så mange timene er det klart for den faste labbeturen til Tangvall for cafebesøk. Det ser jeg frem til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s