Utreise, oppsummering og planlegging.

I går var dagen kommet for avreise Stavanger, og ut i havet igjen i dag. I byggeperioden innførte vi en ny tradisjon med middag i byen før avreise. Dette for å få landet litt i en travel periode. Tradisjonen fortsetter, dagene er fortsatt fulle og begivenhetsrike. Denne turen startet med at Per Svein dro på rypejakt dagen etter han kom hjem. Jeg gjorde meg ferdig på kontoret, og vasket ut. Derettter var det vasking av hus og pakking for oss begge, i helgen. Da Per Svein kom hjem søndagen gjensto det bare for ham å pakke toalettveska.

Mandag morgen dro vi avsted på en 17 dager lang ferie, noe som var helt innafor etter en lang byggeperiode med mange prosjekter i etterkant, i tillegg til korona. Da vi kom hjem var det å få vasket klær, og få byttet om sommergarderoben til høst og vintergarderobe. Vi måtte også gjøre klart ute for høststormer, som merkes godt her ute. Vi har også hatt første service på kloakkpumpen etter vi kom hjem, alt i orden der. Geir fra Hellvik hus har vært og fikset en vannlekkasje i stuegulvet. Så da er det gjort også.

Hummerfisket begynte på fredag, og Per Svein og Dag har registrert seg, og satt ut teiner. Lørdag trakk Per Svein opp den første kardinalen, men det var en flott rognhummer, så den gikk på hodet ut igjen. Det er behørlig dokumentert på Casa Amore Langenes sin instagramside. Mandag fikk de fire hummer, to ligger her på fryseren og venter på en festlig aften når fiskeren kommer hjem igjen.

Som om ikke det er nok kom elgjakta i Kvinesdal au, men hva har man småbrødre til? Bror Ole tok turen og reddet familiens ære. To elg ble felt i løpet av fredagen og lørdagen. Da bllr det elgkjøtt i år også. Vi oppsummerte turen hjemme under middagen i går, og må si oss fornøyd med den.

Da denne turen var oppsummert, begynte planleggingen av den neste. Da må vi gjøre alt klart for vinteren. Det er en litt større jobb på dette bruket enn det i Årosskogen. Vi skal ha ettårskontroll på huset med byggleder Vibekke. Vi har snart bodd her et år. Det er ikke til å tro. Vi skal innrede annekset, og Hellvik hus kommer for å lage boligreportasje med intervju og filming. Vi må også begynne å tenke på julegavene. Vi skal også ha vårt første grundermøte sammen med våre tre sønner neste tur hjemme. Det eventyret gleder vi oss veldig til.

Gårsdsgens måltid ble inntatt på Montana Grill i Markens gate👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s