En sommer er over💦

Vi er hjemme igjen etter en nydelig ferie. Den sommeren vi dro fra har skiftet farge, og blitt høst. Regnet bøtter ned, men det trengs. Siste vaskemaskin etter turen går nede i vaskerommet. Høst og vintertøy er kommet ned fra loftet og kassene fylles opp med sommertøy som skal settes på loftet. Årstidene går sin gang.

Jeg er tilbake i skauen igjen, og det er godt å kunne lange litt ut igjen🤗

På nabotomta og i byggefeltet har det skjedd enormt mye på tre uker. Det kommer jeg tilbake til i nye blogginnlegg. Vi har landet tilbake i virkeligheten igjen, og kan flyte på ferien resten av høsten og vinteren. Vi er klare for jobb igjen neste uke, begge to. I løpet av ferien har jeg fått lest litt så her kommer noen bokanbefalinger for høsten.

Den handler om faren hans, og handler om psykisk sykdom og de utfordringer som følger med. Jeg elsker Heivoll sine bøker, det er bare en jeg har slitt med, og det er boken :Til ungdommen. Den ble for langdryg og tung for meg.

Noen vil kanskje synes denne boken er klissete. Jeg synes den var underholdende og lettlest. Helt topp ferielitteratur.

Første boken heter En ulastelig mann. Den handler om en advokat og hans liv. I første bok handler alt om hans liv, hans kone og hans erkefiende, en annen dyktig advokat. I bok nummer to er det hustruen som forteller historien, og da blir den en helt annen historie.

Den er i feelgoodsjangeren, men det er for mye krig til at det føles godt. Det er en todelt historie, handlingen utpiller seg i Frankrike under krigen,og i nåtid. Helt til historiene flettes sammen til en. Boken anbefales.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s