Uren luren himmelturen😱

I går tok vi fatt på hjemturen. Denne gangen skulle vi kjøre gjennom Sveis. Grensen til Sveits ligger på toppen av fjellene, på over 2000 meters høyde. For å komme opp dit må du gjennom 54 hårnålssvinger, og da fikk høydeskrekken rørt på seg. Naturopplevelsen gjorde at det likevel var verdt det.

Når du kjører gjennom Sveits må du betale veiskatt. Da må du betale for 13 måneder uansett hvor lenge du kjører på veien. Det koster rett i underkant av 400 kroner. Det må også betales veiskatt i Østerrike, det koster 10 euro og varer i ti dager.

Da vi fant ut at vi hadde kjørt langt nok for dagen kjørte vi inn på en bensinstasjon, og lette på nettet til vi fant et hotell vi ville overnatt på, bestilte og betalte. En halv time senere sjekket vi inn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s