Uren luren himmelturenđŸ˜±

I gÄr tok vi fatt pÄ hjemturen. Denne gangen skulle vi kjÞre gjennom Sveis. Grensen til Sveits ligger pÄ toppen av fjellene, pÄ over 2000 meters hÞyde. For Ä komme opp dit mÄ du gjennom 54 hÄrnÄlssvinger, og da fikk hÞydeskrekken rÞrt pÄ seg. Naturopplevelsen gjorde at det likevel var verdt det.

NÄr du kjÞrer gjennom Sveits mÄ du betale veiskatt. Da mÄ du betale for 13 mÄneder uansett hvor lenge du kjÞrer pÄ veien. Det koster rett i underkant av 400 kroner. Det mÄ ogsÄ betales veiskatt i Østerrike, det koster 10 euro og varer i ti dager.

Da vi fant ut at vi hadde kjÞrt langt nok for dagen kjÞrte vi inn pÄ en bensinstasjon, og lette pÄ nettet til vi fant et hotell vi ville overnatt pÄ, bestilte og betalte. En halv time senere sjekket vi inn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s