Comosjøen

I går hadde vi en hel dag her ved Comosjøen. For første gang på turen spilte ikke værgudene på vårt lag. Eller kanskje gjorde de nettopp det? Dagen startet med lyn, torden og masse regn. Hvilket førte til en lang og treg morgen på senga, med gode bøker. Frokosten fikk vi opp på rommet grunnet covid19- situasjonen. Det var helt i orden for oss

Her har rikinger som Clooney kjøpt opp palasser. Clooney og kona har forøvrig sju års bryllupsdag i dag. Alt hva vi vet, takket være google, er ikke til å tru💙

Hjemme i Norge ble lille Oline Rebekka døpt, den lille jenta som bor i leiligheten, i casaen vår. Vi fikk flotte bilder av den fine lille famliien. Oline ble båret til dåpen av mamma, mens pappa og hans tre beste kamerater fulgte nøye med fra sidelinja. Jeg skrev at hun jo hadde fått en hel arme med voktere. Mammaen sa at presten bare hadde kalt dem for mannskoret, og da kan man jo tenke seg resten.

I dag forlater vi Italia for første transportetappe hjem. Vi reiser via Sveits, og håper å komme et godt stykke opp i Tyskland i dag. Vi venter med å bestille hotell til senere i dag. Nå er det bare å rigge seg, spise frokost og pakke ut i bilen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s