Hjertet av Italia, Umbria❤️Spello e bello💙

I går gikk ferden videre mot Umbria. Et besøk i Assisi har stått på min bucketlist i mange år. Området rundt Assisi sies å være fylt av en kjærlighetsenergi som er merkbar for alle som besøker stedet. Vi forlot Ramuse like etter frokost, og satte kursen mot fruktbare Umbria. Umbria er den eneste regionen i Italia som ikke har grenser mot et annet land, eller har en egen kyststripe. Umbria regnes som et matmekka.

Etter litt research ble vi enige om å ha base i blomsterbyen Spello, og tilbringe en hel dag i Asssisi, for så å trekke oss tilbake til Spello om ettermiddagen. Spello ligger en to timers kjøretur fra Ramuse, så det var en grei etappe vi gjorde unna i går. Vi trakk mot vest.

Vi ligger på et spahotell rett utenfor den romerske bymuren. Etter lunsj tilbrakte vi tid ved bassenget med gode bøker. Tre bøker har jeg lest til nå, og starter på den fjerde i dag.

Middagen spiste vi i den gamle delen av Spello. Jeg kunne ønske jeg kunne delt lydene, luktene og følelsen av stedets ånd med deg som leser.

Lyden av Italia

Om vi kjente kjærlighetskraften? Et ubetinget ja, her kunne vi hatt et hjem nummer to, alle fire. På vei til hotellet traff vi noen fransiskanermunker. De hadde gått pilegrimsleden fra Roma. De håpte å komme til Assisi i dag. Da kan det være vi treffes igjen, for vi skal tilbringe denne dagen i hellige Frans sitt vakre Assisi.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s