Mye kjærlighet i godt smittevern❤️

Vi ser ikke mye til den fysiske kjærligheten Italia er så kjent for. Kyss, klapp, klem, amore og passione er byttet ut med avstand, spriting, håndvask og munnbind. Og man hilser på ikke fysiske måter. Det betyr ikke at kjærligheten ikke vises, men den uttrykkes på nye måter. Avstand, håndvask, spriting og munnbind er den mye formen for omsorg og omtanke, og det ligger mye kjærlighet og omtanke bak godt smittevern.

Vi var på leting etter et keramikkverksted som vi ikke fant. Det skulle ligge i denne spøkelsesbyen. De få menneskene vi så var utstyrt med munnbind. Det var vi også. Den siste dagen i Marche tilbrakte vi på stranden. Det ble nok den siste stranddagen vår dette året. Det ble en fantastisk avslutning på besøket i denne vakre regionen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s