Lokal vinproduksjon🥂

I Italia snakker man ikke om mat uten å snakke om vin, og omvendt. Mat og vin henger sammen som sismesiske tvillinger. De bare hører sammen, og er som skapt for hverandre. Jeg har lest meg opp på vinproduksjonen her i distriktet, og vinene som produseres her ligger ikke tilbake for vinene som produseres i Piemonte, Chianti (Toscana) og Veneto. De er bare ikke så kjente. Hver dag har vi kjørt forbi en lokal produsent. I går tok vi til vett og stakk innom.

Vi traff en hyggelig dame som snakket godt engelsk. Hun fortalte oss om vinene og produksjonen.

De hadde en kunde fra Norge, men hun husket ikke hva de het akkurat da, men det skal vi nok finne ut av. Vi kjøpte med oss fire flasker som skal testes ut, en rødvin, en prisbelønnet hvitvin, en hvitvin laget på røde druer, og en sprudlende laget på muscatodruen. Alt til svært kundevennlige priser🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s