I grevens tid👍

Fra Ancuna i nord langs kyststripen til Marcheregionen finner du 18 mil med fantastiske blå strender. Langs disse strendene finner du strandbarer og restauranter, hvor du kan leie solsenger og parasoller dagen lang. Vi har betalt fra 20- 24 euro for fire senger og to parasoller. Dette er siste uken de har åpent, søndag stenger de ned for sesongen. Så man kan vel si vi kom i grevens tid.

Sjømaten som serveres her ved kysten anbefales på det varmeste. Den er en fryd for øyet, lukter utrolig godt, og smaker fantastisk. Det er bare å teste det ut. I går hadde gutta friterte små fisk og koste seg rått.

Vi har et eget lite gårdskjøkken inkludert i leien, der spiser vi kveldsmat hver kveld. Fire retters middag hver kveld klokken 20.00 blir i overkant heftig for oss. Vi står opp tidlig og legger oss tidlig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s