Castelfidardo- trekkspillets hjemby.

Jeg har fulgt med på den italienske kokken Ginos mat og reiseprogrammer fra Italia. Jeg blir aldri lei av dem. Her presenteres mat og reisemål med humor og humør. Da noterer jeg det ned. Det var i et av hans programmer om Adriaterhavskysten at trekkspillets hjemby dukket opp. Siden Tove har trekkspill var dette et naturlig stoppested, selv om museet var stengt for dagen, da vi tok turen opp etter lunsj i går.

Her ble det tid til kaffe og litt trekkspilltitting. Her gikk folk med masker hele tiden, og overalt, så da gjorde vi det også. Vi gjør det vi kan for å blende inn i dette fantastiske landet. Vi er tross alt gjester her.

En spennende dag ønskes deg og dine😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s