Al mare- ved havet☀️

I går startet dagen med at dusjhodet knakk, og falt av mens Per Svein dusjet. Det er greit å ha med egen vaktmester. Og da vi gikk til frokost fikk Per Svein nytt dusjhode av Paulo, og et par tenger til å få ut det som satt igjen inni.

På hjemveien dro vi innom et sted for å kjøpe med oss litt olivenolje. Tove og jeg hadde plukket ut noe og lagt i kurven, da Per Svein fikk den gode ideen å høre med en annen kunde hva hun anbefalte. Både hun og moren tok saken alvorlig. Før Per Svein rakk og blunke ble oljen vi hadde lagt i kurven plukket ut og satt tilbake, og en ny oljeflaske lagt i kurven. Per Svein holdt på å le seg fordervet. Jeg la merke til at mor og datter hadde kjøpt med seg samme olje som de la i kurven vår👍

På vei tilbake til Ramuse kom vi rett etter en MC- dødsulykke, og måtte finne en alternativ rute hjem. Vi snudde bilen med søkk i magen, en ung mann var gått ut av tiden. Det har vært mange dødsfall den siste tiden. Flere av mine fb- venner har just mistet noen som som står dem nær. Tre fb- venner har dødd, to ikke så uventet, og en veldig uventet. I går fikk vi nok en påminnelse om hvordan livet kan endres fra et sekund til et annet. Ta vare på hverandre folkens💙

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s