Ramuse agroturisimo👍

Torsdag kveld kom vi hit til Ramuse agroturisimo. Jeg leste om dette stedet i Magasinet Reiselyst da de hadde en reportasje fra Marche- regionen i Italia. Jeg hadde ikke hørt om den, men det jeg leste fristet til et besøk. MacLilands fikk umiddelbart lyst til å teste ut regionen, som ligger i hjertet av Italia, ved Adriaterhavet. Da vi begynte å planlegge tur og bestilling var dette det første stedet som ble booket, og vi booket for en uke. Det ligger litt avsides oppe i fjellet. Det er idyllisk her og stedet drives økologisk. Her er mange dyr, sju katter, tre hunder, et esel, flaggermus, høner, insekter, og mens vi spiste middag første kvelden dukket denne karen opp.

I dag planlegger vi å stikke ut til kysten for litt sol og bading. Måtte du få en herlig lørdag😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s