Vakre Verona💙

Tenkte jeg skulle begynne med å si noe om Covid-situasjonen her nede i Europa. Koronapassene har vi brukt to ganger så langt. Første gang da vi skulle ombord i danskeferja fra Norge, og andre gang på et museum her i Verona, i går. Ellers er det vanlige smittevernregler som gjelder, spriting og avstand. I Danmark var det lite å merke, der trengte vi ikke bruke munnbind. I Tyskland brukte vi munnbind på alle bensinstasjoner. Her i Italia brukes det mer munnbind enn de andre landene vi har vært, så her har vi alltid med oss. Utover det går livet som normalt. Det er helt fantastisk, og vi må stadig klype oss i armen for å skjønne at vi faktisk er her nede .

Vi bor på Hotell Europa i gamlebyen, i gangavstand til det vi ønsker å se.

Den 14 september var det 700 år siden Italias nasjonalpoet Dante døde. Dette markeres over hele verden.

Vi hadde tenkt å få med en opera mens vi var her, men operafestivalen var over 4. september. I dag går turen videre mot sør. Vi planlegger å spise lunsj i San Marino før vi fortsetter til Marche og vår destinasjon der den neste uken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s