Boblende glede😍

Fredag gikk jeg forbi Kunst Langsveien. I vinduet sto et bilde som snakket til meg. Tittelen er perfekt for det neste kapittelet i mitt liv, og det ville passe perfekt inn på kontoret mitt. Jeg så for meg latter, glede og feiringer. Jeg så te, kaker og lykkebobler. Vel hjemme var det bare å sende en melding å høre på prisen. Etter cafebesøk lørdag la jeg turen innom på tilbakeveien. Det skulle vise seg at bildet også hadde en svært personlig historie, som jeg fikk med på kjøpet. Siden jeg også har noen personlige historier var det fint å dele en av dem med kunstneren.

Akkurat nå er MacLilands fulle av reisefeber. Snart går turen til Italia bella. Det er nokså nøyaktig to år siden MacLilands kom hjem fra sin forrige tur. Siden september 2019 har jeg bare hatt en dagstur utenom fylkesgrensa. Jeg kjenner det skal bli deilig å begynne reise igjen, for det har jeg savnet. Det å logge skikkelig av å la opplevelsene komme. Det blir nok mye boblende glede, bobler, latter, god mat og mang en latter langs veien, for vi har mange mil å kjøre, og mange minner som skal lages. Nå er det bare å få unna det siste. Huset blir tatt vel hånd om og det er i de bestes hender🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s