Hjem for å snu🍁

I går kom Per Svein hjem, men bare for å snu. Etter en grei tur ute hvor jeg fikk litt innblikk i hva han holdt på med på fritiden.

Nå er jeger bom bom bare hjemme for å snu. I morgen begynner rypejakta, og den dagen er en helligdag, så hellig at den burde bli en offentlig flaggdag. Egentlig bør han skaffe seg et balkongflagg på hytta, så han kan flagge hele helga.

I går ramla det inn med folk som skulle hente noe, si hei og hade, drikke kaffe og kjase. Og så på tampen av kvelden fikk han hilst på Selma, Zander og Oline. Perfekt👍Dette blir en dag for litt ærend, det som skal gjøres før ferien må gjøres i dag. Det er spis ute uke i K- byen, og vi har invitert de to eldste barnebarna med på sen lunsj på Skrubbsulten i dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s