Nominert til helseprisen👍

For to Är siden var Robert med i et filmprosjekt for NRK skole. Prosjektet heter Nok er nok, og handler om mobbing. Siden Robert ble utsatt for mobbing i 2003- 2005 har mobbetallene holdt seg stabile. Dette selv om flere mobbedommer har sett dagens lys, fokus har vÊrt pÄ mobbesaken, og lovverket er blitt endret. Grunnen til at mobbetallene ikke gÄr ned handler verken om lovverk eller dommer. Tvert i mot var det gamle lovverket bedre. Det ser vi ogsÄ i de nye mobbedommene der ordlyden fra det nye lovverket gÄr i kommunenes favÞr.

Nok om det, nÄ handler det om dette prosjektet som ikke bare handler om mobbing. Mange tror helt feilaktig at alt gÄr over nÄr mobbingen tar slutt. Det kan ikke bli mere feil enn det. Det er da helvete starter pÄ ordentlig. Da kommer senskadene som invalidiserer hele familien.

www.facebook.com/100001605416525/posts/4716882198375247/

I gĂ„r kom meldingen om at RĂ„det for psykisk helse har nominert Nok er Nok, Robert og de andre deltakerne til Ă„rets helsepris. MĂ„tte de vinne, og mĂ„tte vi fĂ„ i gang en dialog om konsekvensene av mobbing, for sĂ„ Ă„ lytte til de som sitter med fasit, de som har skoen pĂ„. Da kan vi jobbe med holdningsendringer og forebygging, og iverksette alle de tiltak som er nĂždvendig for Ă„ fĂ„ slutt pĂ„ disse overgrepene. Til leder av prosjektet, Robert og resten av gjengen: May the force be with you👏👏

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s