Ny leieboer i Casaen👍

Vi har fått en ny leieboer i leiligheten. Fra før bor det tre mennesker, to katter og en hund der. Både dyr og mennesker ser ut til å stortrives. Denne helgen flyttet det inn en valp der også. Hun er en blanding av border collie og labrador. Hun heter Selma og er tre måneder. Hun har verdens nydeligste turkise øyne.

Zander, hunden som bor der fra før, blir femten år neste bursdag. Han får nå i oppgave å lære opp sin etterfølger. Han passer allerede godt på henne, hun liker ham, men synes han er litt stor. Så hun ser han litt an. Begge hundene har et godt lynne, så dette kommer til å bli helt perfekt. Jeg har hilst på henne flere ganger alt. Hun kommer til å bli en perfekt lekekamerat for Oline på fire måneder.

Det går ikke an ikke å falle pladask for denne lille frøkna, men det er nok ingenting imot det som kommer til å skje når far sjøl kommer hjem i morra. Både Oline og Selma kommer til å snurre ham rundt lillefingeren, lett som en plett😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s